logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

Hírek

2020.04.01.

Az NKM Energia lett a legnagyobb hazai energia-kiskereskedelmi társaság

2020. március 31-ével az MVM Partner Zrt.-ből az NKM Energia Zrt.-be került át a versenypiaci kiskereskedelmi üzletág, ezzel az NKM Energia az ország energiafelhasználásának több mint 45%-át biztosítja.

Bővebben
2020.03.27.

A jelenlegi helyzetben kiemelt fontosságú a biztonságos energiaellátás

Az NKM hálózati társaságainak kiemelt feladata a folyamatos áram- és gázellátás szavatolása szolgáltatási területükön, függetlenül az országos krízishelyzettől is. Annak érdekében, hogy az energiahálózatok működése hosszabb távon zavartalan és biztonságos maradhasson - folyamatos felülvizsgálat mellett - továbbra is szükséges elvégezni az üzemirányítás és üzemzavar elhárítási, a tervezett fejlesztési és karbantartási munkákat a megfelelő biztonsági intézkedések megtételével.

Bővebben
2020.03.19.

Egy év alatt háromszorosára nőtt az e-töltések száma

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) honlapján megjelent adatok szerint Magyarországon az elektromosautó-töltések száma 2019-ben meghaladta az 560 ezret, a tavaly üzemelt töltőoszlopok száma pedig megközelítette az 1400-at.

Bővebben
2020.03.16.

Az NKM-nél az Ön és kollégáink egészsége az első!

Társaságunk számára kiemelten fontos ügyfeleink és munkatársaink egészsége.

Bővebben
2020.03.05.

Gázpiaci hírek

A Brent hordónkénti árfolyamában 2020. februárban nagy bizonytalanság mutatkozott. Ugyan január végén még 58 USD/hordó körül mozgott a fekete arany árfolyama, de február első napjaiban már 54 USD-ra csökkent. A hónap közepén átmenetileg visszaerősödött ugyan a 60 USD-os árfolyam közelébe, de ezt követően újra lejtmenetre kapcsolt a nyersanyag, és meg sem állt egészen 50 USD/hordó-ig.

Bővebben
2020.03.05.

Villamosenergia-piaci hírek

Februárban tovább csökkentek a 2021. évi benchmarktermékek árfolyamai a határidős német és magyar piacon. A magyar 2021. évi zsinórtermék ára 1,1 EUR/MWh-val, a német 1,6 EUR/MWh-val alacsonyabb értéken fejezte be a hónapot, 51,94 EUR/MWh, ill. 39,79 UR/MWh záróértékekkel.

Bővebben
2020.02.20.

Az NKM okos hálózat projektet indít

Okoshálózati (Smart Grid) mintaprojektet indított az MVM Csoporthoz tartozó NKM Áramhálózati Kft. Zsombón. A Csongrád megyei községben tartott átadáson Kóbor György, az MVM Zrt. elnök-vezérigazgatója kijelentette, forradalmi változás indult el a villamosenergia-szolgáltatás területén, amivel a hálózatfejlesztésben is lépést kell tartani.

Bővebben
2020.02.13.

A magyar energia- és klímastratégiai döntéseket ismertették Párizsban

A Nemzetközi Energia Ügynökség a villamosenergia-ellátás biztonságával foglalkozó konferenciát rendezett Párizsban. A találkozó alaptémája a villamosenergia-szektornak a klímaváltozás és a technológiaváltozás miatti átalakulása volt.

Bővebben
A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.