logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

Földgáz-kereskedelmi üzletszabályzat módosítás

Tisztelt Ügyfelünk!
 
A földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény rendelkezéseinek végrehajtásáról szóló 19/2009. (I. 30.) Korm. rendelet 123. §-ában foglaltak végrehajtása érdekében az NKM Energia Zrt. ezúton teszi közzé az NKM Energia Zrt. által alkalmazni tervezett földgáz-kereskedelmi üzletszabályzat módosításának tervezetét, amely korrektúra jelölés segítségével mutatja be az NKM Energia Zrt. által tervezett módosításokat. 

A módosítások egy része jogszabályi rendelkezéseken alapul, amelyek Társaságunkat is kötik, így az ilyen módosító rendelkezések megváltoztatására nincs lehetőség. Ezen túlmenően a tervezetben az NKM Energia Zrt. által alkalmazott működési gyakorlat tapasztalataiból eredő pontosítások, technikai jellegű módosítások szerepelnek, illetve a Társaság működése során változtatni tervezett eljárást is tartalmaz.

Amennyiben a módosítással érintett rendelkezésekkel kapcsolatban ügyfeleinknek bármilyen észrevétele van, úgy azt az neng-uzletszabalyzat@nkm.energy e-mail címre küldött üzenettel tehetik meg.

Felhívjuk a szíves figyelmüket arra is, hogy a tervezetek nem módosított (nem korrektúrázott) részeit a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a korábbiakban jóváhagyta, ezen szövegrészek jelenleg is az NKM Energia Zrt. hatályos üzletszabályzata részét képezik, kérjük ezért, hogy a tervezet módosításokkal nem érintett részeire ne tegyenek észrevételeket.  
 
Az észrevételeket a jogszabályi előírásokkal összhangban 2020. július 7. napjáig várjuk. 

 
A megküldött észrevételek a jóváhagyásra jogosult Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal részére – az üzletszabályzat módosításának jóváhagyására irányuló eljárás keretében – benyújtásra kerülnek.
 
Budapest, 2020. június 17.
 
NKM Energia Zrt.
 

Földgáz-kereskedelmi üzletszabályzat törzsszöveg

Földgáz-kereskedelmi üzletszabályzat melléklet

Földgáz-kereskedelmi üzletszabályzat melléklet - MVMP Földgáz-kereskedelmi üzletszabályzat

Földgáz-kereskedelmi üzletszabályzat függelék

 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.